Friday, November 20, 2009

tHE End???

Salam..
sekolah hari niey boleh kira jer baper orang F4,F6 and F2 yang datang.. yang ramai F3.. rajin betul adik2 niey.. hehe.. and hari niey pown kelas aku tak masuk kelas langsung.. sume lepak dekat kantin.. kesian.. kitorang dah tak tau maner nak pegi dah.. sebab library tutup and kelas form 6 yang spatutnyer kitorang guner,, locked. bengkek jer.. at last,, aku malas nak melepak dekat kantin,, better aku menyibukkan diri.. ader lagi prefect's task yang aku kene settlekan.. so,, aku pown tawaf satu sekolah sambil menyiapkan tugasan.. sangat penat woo... lembik aku.. bila dah jumpa kerusi,,sedapnyer biler duduk.. haha..
btw,,aku tak tahu kenapa tapi.. Cikgu Rusnah dengan senang hatinya mengizinkan 4 Kenanga jer masuk library untuk pinjam buku red-spot (buku rujukan yang tebal2 tue..)..boleh pinjam lebih dari satu tau.. hehe.. aper lagi,, after settle short meeting untuk preparation prefect last year,, aku terus berlari masuk library.. berlumba dengan Rara, Alep and Hafiz.. (childish!!hehe..) aper lagi.. rezeki jgn ditolak.. aku pinjam empat buku SUCCESS.. hehe.. Physics, Chemistry, Sejarah and Addmaths.. untuk Bio aku dah dua kat umah.. yang buku len niey aku nak kaji dr segi nota experiment pulak..
Rara perasan.. yang hubungan kitorang berempat mase berebut buku2 niey tadi macam dulu2 pulak.. aku ingat lagi.. dulu kitorang sumer perangai macam budak2.. berebut niey laa.. gelak samer2 laa.. sumernyer takder masalah.. sekarang jer dah renggang siket.. tapi,, moment kat dalam bilik red-spot tadi.. kitorang berempat happy giler tau.. kesian alep. tak dapat buku.. keh keh keh.. aku pown samer.. tapi aku tajamkan mata aku sampai aku dapat aper buku yang aku nak!! hehe.. hmm.. I hope.. time will stop for a while.. hmm..
mase balik pulak,, aku join abg Qawiem jaga pintu pagar depan.. aku raser tadi tak bertugas sangat pown.. budak sekerat dua kerat jer.. hehe.. yang lawak, kitorang macam jadi penyambut tetamu pulak.. berdiri kat situ sambil berbalas ucapan -- "Happy Holiday" dengan member yang nak keluar.. hehe.. kelakar betul..
aku sedih sikit.. bukan sebab hari niey last day aku sk utk 2009.. tapi sebab hari niey last day utk Rara bersama dengan aku dalam prefect board.. sedih sangat!!! Rara terpaksa tinggalkan board niey atas sebab tertentu.. hmm.. aku bakal kesunyian.. isk.. isk..
Mimiey,, u have to be strong!!!
;(

2 idealistic:

~cApTuRe~ said...

Happy holiday akak mimiey..

mimiey said...

happy holiday jugak buat Raihana yer..
:D

 
Blog Template by Delicious Design Studio