Saturday, November 7, 2009

aku dan si SETIA

Salam..
hehe.. hari niey, hari pertama aku tuisyen dekat pusat tuisyen setia.. agak cuak jugak sebab niey laa kali pertama aku jejakkan kaki dekat situ.. sebelum niey,, aku prefer Le Sean even penah sebulan jer bertahan dekat Setia mase form 1 dulu.. hmm.. tapi,, since member aku cakap cikgu kat sane ajar best.. aku tergerak untuk choose Setia. hmm.. for today,, class cuma untuk Maths, BM and BI.. kelakar jugak dengan Mr. Simon tadi.. blajar BI.. tapi terasa macam belajar dwibhasa pulak.. whatever lar.. setiap ckg ader cara mengajar yg tersendri kan..?? aku observe Setia niey more kpd mengajar tknik menjawab + revision+ practises.. bagus jugak buat macam niey.. at least,, boleh bukak mate student besar2 sikit utk skor SPM.. hmm... antara 3 kelas tue,, aku suker waktu Mr.Simon tau.. time tue,, mcam kelas motivasi pulak.. dier mmg menyedarkan aku betapa pentingnya BI and BM. byk jugak yg dier cerita.. pasal IPTS and IPTA pown ader.. macam2.. aku rasa aku dah berpuas hati dgn Setia utk hari niey.. tak sabar nak attend kelas Physics, Chemistry and +maths esok.. plus,, niey sumer chapter form 5.. hehe.. ~excited~

:D

4 idealistic:

◕‿◕mrs minho◕‿◕ said...

bff unnie ade 2 org tuisyen kat setia... ;)

mimiey said...

owh..
yeker??
waa... kebetulan erk..
hehe..
extinct family jugak erk unnie..?

nurkaloi said...

bagus laa
semangat yg tinggi utk belajar...
teruskan usahe
jgn nakal2...hehehe
good luck yer...
aja2 fighting...!!!

mimiey said...

ehehehe...
thanx yer to akak nur kaloi..
musti fighting punyer!!

 
Blog Template by Delicious Design Studio