Friday, November 20, 2009

tHe rEsUlT...

Salam sumer..
hmm.. aku masih ke sekolah.. hehe.. assembly untuk ari niey tak berakhir macam tue jer.. tindakan yg ckup brilliant oleh Uztaz Zainal.. buat spot-check.. huhu.. aku paling suker sebab for sure ader barang 'special' yang aku bakal jumper.. hehe.. hmm.. aku mula fall in love dengan prefect board 2010.. aku suker komitmen diorang.. especially,, prefect from form 6.. yang lelaki lar.. sumer boleh dibawak ke tengah or ke tepi.. hehe.. maklumlah.. semua dah meningkat dewasa dah.. aku jer bebudak lagi.. haha...
btw,, after selesai spot-check,, Mr. Ganeish mintak siapa yang attend interview semalam stay dekat dalam biology lab.. musti pelik kan kenapa meeting dekat lab..? aku rasa mgkin sebab staff room ader jamuan..so,, crowded lar.. kantin ramai budak F3 pulak.. so,, the best place, lab lar.. kat situ senyap siket.. takder saper boleh kacau meeting kitorang..
okay lar,, tujuan sir buat short meeting tue sebenarnyer untuk announce result interview semalam.. mukadimahnyer cukup mendebarkan.. hehe.. sir bagitahu jawatan ketua dulu.. Abg Qawiem yang berjaya memegang jawatan Ketua Pemimpin Pelajar SMKSA 2010.. CONGRATZ YER!!
next,, untuk jawatan penolong ketua pemimpin ialah.... aku and Khawarizmi.. Alhamdulillah.. ini bermakna aku dah melepasi interview semalam dengan jayanya.. and lepas niey,, harus ader semangat baru untuk mengekalkan diri supaya stabil.. kalau tidak,, aku teringat cakap along..
"or ko akan LOST".. uhuhu.. menggerunkan jer.. hehe..
korang musti pelikkan kenapa ketua sorang jer..? kalau tahun2 lepas,, ketua ader 2.. lelaki and perempuan.. but,, starting next year, ketua sorang jer.. and penolong dua orang.. pendapat cikgu pendek jer.. Malaysia pown guner seorg jer PM kan?? pernah ker ader dua?? and PM sorang pown tetap boleh handle negara kan..? same goes to this prefect board laa.. hehe..
and,, untuk 3 orang lagi yang tak berjaya utk interview tue sbnarnya tetap juara!.. ikot conclusion sir,, Pengetua mmg suka kat diorang jugak.. tp Abg Qawiem much better sebab dier dah masak dgn budaya sekolah.. so,, for sure dier boleh handle dgn lebih baik.. and yang lain tetap akan diserapkan dlm barisan exco dlm board niey.. congratz everyone!!
mase dah tamat meeting tue,, aku touching giler tgk abg-abg tue sumer berpelukan smbil ucap tahniah.. aku sorg jer kt blkg smbil tersenyum... hehe.. kesiannyer aku sorg2 perempuan.. huhuhu..

9 idealistic:

♫♫Remaja Komputer♫♫ said...

ustaz zainal the best~!!

iza said...

tahniah yer dik :)
slamat menjalankn tugas dgn jaya nya...

mimiey said...

uztaz Zainal mmg the best among the best laa..
hehe..
aper2 sumer settle scra sistematik..
:D

thanx sis Iza..
sy akn mnjlankan tugas dgn sebaiknya, insyaAllah..
:D

◕‿◕mrs minho◕‿◕ said...

wah!!!!
congratz dongsaeng!!!
unnie tau,dongsaeng msti dpt punya jwtn tu!!
congratz again!!
nnti bila2,unnie bg hadiah ye??
ingatkan unnie... ;)

mimiey said...

unnie,,
thanx sbb doakan dongsaeng yer unnie..
hehe..
adiah..?
waa..
takper laa unnie..
susah2 jer..
huhu..
:D

~cApTuRe~ said...

waa..bestnye akak..ske la tu..congrats yerp akak..sye tahu akak boleh..

tahniah yerp..

mimiey said...

hehe..
suker..?
akak b'syukur dgn aper yg dianugerahkan dkt akak..
thanx for wishing me,Raihana..
:D

Nichkhun said...

wah nick tak taw pun,,,
congrte k...
rezeki tu...nichkhun just p.setiausaha je...

mimiey said...

Thanx,, Nick!!
pen. SU?
waa..
task tue pown agak bz..
sy penah jugak rase jd SU time f2 dulu..
bz tak bleh nak bayangkan...
hehe..
:D

 
Blog Template by Delicious Design Studio