Thursday, November 5, 2009

Yahoo!!

Salam..
huh.. dah bosan dah aku searching for my blog's template.. tak jugak jumpa yang aku suker.. sonang citer,, jom kita ber-blogging dulu yerk.. hehe.. aku nak citer pasal training prefect next week.. kitorang akan attend training selama 4 hari tau.. ala.. peringkat sekolah jer.. setakat nak 'bold' segala aper yg patut ader dalam prefect board. macam aspek tugasan.. pakaian.. keberanian utk berucap sumer tue.. so,, main nyer,, musti ader public speaking.. tue aku kecut sikit.. maser kursus last year,, hancus segalanyer.. aku ingat lagi,, komen yang aku dapat dulu.. aku ulang2 isi.. tue pown sebab aku dah stuck.. tak tahu nak cakap aper lagi dah.. then,, aku ingat jugak yang Madam Faridah said.. aku cakap macam pengacara Nona.. kah kah kah.. nonsense laa.. aku niey budak hingusan lagi. kelakar betul..
btw,, Mr. Ganeish cakap mase short meeting tadi,, kitorang sumer akan diberi satu speech and kene memorize.. aik,, public speaking kah itu?? hehe.. whatever laa.. yang penting.. aku tersangat sangat dan sangat lega sebab aku tak dapat nak attend untuk matching training.. utk public speaking tue okay lagi laa kot. huhu.. WHAT A RELIEVE!! huh.. mmg laa training tue waktu P&P but,, tapi aku tetap tak dapat nak datang sekolah pown sebab kene balik kg. kene settlekan family punyaaa hal.. huh.. bengkek jugak tak dapat datang sekolah.. tapi,, apa salahnyer kan,, kalau kerjasama sikit dengan parents.. and,, now,, dah terbukti hikmah sebaliknya.. aku TAK PAYAH join matching!!! yahoo!!


4 idealistic:

~cApTuRe~ said...

sme la akak..sye tak ske klo kene berucap dlm majlis ke..even dpn kengkwn kte sendiri..x tau arr npe..i'm a shy person..

btw..gempak arr layout baru akak ni..nmpak cute je..hurmmm..sye tunggu award dr akak jugak ni..hehehe

mimiey said...

bab b'ucap akak suke.. akak takder prob aper2.. tp,, akak hate matching.. uhuhu.. hate tersgt2.. hehe..

waa..
tggu award??
hmm..
akak tgh pk sbenarnyer nak bg award dlm bntuk aper..
tp,, tggu jer erk..

alalala.. akak bukannyer pndai sgt plih layout..
biase2 jer niey..
anyway,, thanx raihana..

~cApTuRe~ said...

hehehe..kl0 dah slalu buat x pe kak..ok la tu..sye je yg klo nak berucap je nervous..x tau lah mmg dr kecik x ske duk kat tmpat rmai org..kluar rumah pun kekdg jerk..

akak taon dpn SPM kan???msti best lps SPM dah kire 'merdeka' dah kan..x yah pnat2 blajar lg..sye ta0n dpn br msuk form 1..huh..lme lagi la..

mimiey said...

yup2..
hmm.. mmg dr form 2, akak mmg kene jd mc. hehe... dah t'biasa.. alhamdulillah lar klu camtue.. raihana kene jugak try branikan diri yer..

hmm.. xsgka kan.. cpat betul mase b'lalu.. lps spm tue.. nak kater m'deka tue,, on behalf lar kot.. haha.. time tue lar saat debaran tau.. akak betul2 nak msuk U.. doakan akak yer Raihana..
:D

 
Blog Template by Delicious Design Studio