Wednesday, December 2, 2009

제가 어떻게해야합니까?

Salam sumer..
hah.. lame aku tak duduk depan PC.. sangat terseksa ketika berjauhan dengan PC niey.. hehe.. Finally, malam niey dapat jugak aku duduk depan niey and blogging.. even I have nothing much to say, aku tetap nak update jugak.. hehe.. aku tak buat aper2 pown cuti niey.. Boring giler ar.. study pown siket2 jer.. selebihnya aku tengok tv.. nak tengok on9,, uh.. aku tak tau lar kenapa dengan internet umah aku niey.. slow. kater ader prob dekat wayar tapi aritue technician dah datang.. dah tukar. tapi still tak okay.. hmm.. call lagi and kate nak datang balik tapi sampai hari niey tak muncul.. btw,, segalanya bro aku yang settlekan.. aku duduk diam2. jangan kacau2.. hehe.. aper2 pown,, aku jenguk lar jugak dramacrazy.net.. boring giler.. kat tv aku tak tau nak tengok citer aper lagi dah.. segalanya tak kene dengan taste aku.. hmm..
ikot observation,, korean drama dekat malaysia dah agak tenggelam.. yeker..? niey pendapat aku jer.. and,, citer Taiwan pulak yang naik.. hehe.. kat 8 tv lar especially,, mane citer Korea nyer..? hehe.. at first,, aku tak suker citer Taiwan sbb bahasa dier tak boleh buat aku get-into-character.. tp, lame2 aku fall in love jugak since layan citer Why Why Love.. hehe.. tapi aku tak lar fanatic.. aku still refer Japan and Korea.. btw, cakap pasal Korea.. Dah lame aku tak tengok update lagu baru diorang.. monday aritue aku tengok Music Bank.. Yup! 3 lagu baru yang paling top dah pown jd fav aku. hehe.. Sign, Heartbeat and Ring Ding Dong.. Aku suker dance lagu heartbeat.memang nampak macho even susah nak recognize member dier sbb make-up yang agak gothic gitue. hehehehe... Ring Ding Dong pulak buat aku geli hati.. aku tergelak2 mase first time aku dengar lagu niey.. parents aku pown enjoy tengok music bank.. tue pown sbb ayah aku tengah dinner.. terdengar lagu niey pulak..hehe.. parents aku pown aper lagi,,nak gelak lar.. hehe..tapi,, aku boleh terpikat sebab lagu dier best.. dance dier okay lar.. aku prefer 2PM. hehe..
:D

4 idealistic:

◕‿◕mrs minho◕‿◕ said...

tau xpe!
cite korea dh mkin kurang!
ni yg nk report kat 8tv ni!
hehehehe...
ring ding dong?
unnie mmg ska giler ngan lagu tu!
minho pun chomel gak dlm mv ring ding dong tu...
hehehe...

mimiey said...

dongsaeng tau..
klu pasal SHINee jer,
sah Minho punyer yg unnie pilih kan??
klu dongsaeng,,
dongsaeng akn cari saper yg buat high pitch..
dongsaeng suker!
hehe..
:D

Nichkhun said...

amboi kwn2 nick nie...sdp cter psl korea ek...yelah mimi drama korea semakin kurang..yg bnyk masuk taiwan je..nick pun xska..knp korea kurang ek??sbb tu r nick lebh ska tengk kat kbs je..skank nick ska ngn cter reversal of fate..best gak cter ni...
2PM of course r hebt!!nick fanatic diaorng nie..lg2 nichkhun..hik
Hani jngn marh kalau nick da mint kat minho..hik3..nnt kita gaduh2 lg pasl minho ko...hahahaha...

mimiey said...

hahahaha..
KBS?
hehe..
citer tue sy tak layan ar pulak..
timing tak kene..
hehe..
btw,,
skang kt KBS ader citer Hot Blood kan..
sy layan citer tue..
agak best lar jugak..
tue pown sbb hero dier b'lakon dlm EOE.
hmm..
mmg kecewa citer Korea dah makin kurang.
Japan drama pown dah takder dah.. tak seronok lar mcm niey...
hehe..

 
Blog Template by Delicious Design Studio