Friday, December 18, 2009

Remain the same..

Salam sumer..
huh..makin hari aku dapat rasakan yang jadual aku makin ketat.. at first, 'seronok' sebab dah start holiday.. buku pown melayang entah ke maner.. aku ke timur, buku ke barat.. haih.. entah lar.. sekarang lar baru ader keinsafan diri nak study.. tue pown tak lekat sangat.. malas sebab diri sendiri jugak yang mengada-ngada.. biler tension, diri sendiri jugak yang susah and rasa bersalah.. memang men~tension~kan jer.. tapi lebih baik diri sendiri yang cari psal drpd org lain yang cari pasal dengan kita kan?? huhu..
dlm pkul 11lbh tdi aku dpt mesej dr Sulaiman.. ex-prefect yang sama2 struggle dengan aku last year tapi sekarang dier dah masuk teknik dah.. dier mesej pown sebab tanya pasal reunion prefect 07/08 hari niey jadi ker tak.. aku hanya mampu bagi no Abg Faiz untuk di-contact.. dier yang handle reunion niey.. sedihnyer, aku tak dapat nak pergi.. rindu sangat nak jumper diorang sumer.. mana tak nyer,, most of the members sumer dah tak sk kat sk aku lagi. yang seniors sumer dah jejak U dah.. susah dah nak jumper.. cuma cntact via phone.. tak pown fb or ms.. huh.. tersangat lar rindu kat diorang.. tapi so sorry tak dapat nak join tadi..abg Faiz pown call aku tadi. tapi aku tetap tak dapat datang even baper ramai yang call aku pown.. hege..hege.. lg pown pkul 1, ader class pulak.. takut pulak timing lari nanti.. tapi klu nak suggest buat hari biasa, maybe ader yang kerja part-time. payah pulak kan.. at last, aku lepaskan jer lar.. tue better kan.. aku hope next year diorang buat lagi.. insyaAllah aku dapat join.. (kot..)hehe..
:D

4 idealistic:

PrincessKawaii said...

oh tody kalo ikutkan mimiey pon ada reunion er??
sis pon ada gak reunion td..
but unfortunately tak semua yg dtg and patutnye cancelled tp dak malay still on reunion tu..
nak tau selanjutnye, mendarat la kat blog sis.. :)

btw jgn mls2 tau. nanti diri sendiri gak yang rugi. walaupon malas tu mmg ada dlm diri semua org tp kita kena cuba sedaya upaya lawan sikap mls yg ada dlm diri kita tu okey..
hwaiting! :P

mimiey said...

yup2..
sis ader jugak?
confirm sy pegi tgk blog sis..
hehe..

hmm..
sy akan fight dgn pnyakit malas sy niey..
hehe..
hwaiting!!
:D

Nichkhun said...

wah bestnye ade reunion~
hrp mimi dpt join taun depn...

mimiey said...

yup..
mmg hope camtue sgt.
rugi sgt rasenyer..
tgk pic diorang kat fb,,
jeles woo..
hheehee..
<:D

 
Blog Template by Delicious Design Studio