Saturday, October 31, 2009

Sweet moment

Salam sumer..
hah.. lega rasanyer biler dah abes exam.. tapi aku tak sangka yang subjek penutup untuk final exam aku niey adalah paper yang memang sure buat aku down.. susah giler paper 1 physics. maser paper tue dah hand in,, aku sorang termenung dekat sit. budak2 lain sumer dah berlumba-lumba nak balik umah. sumer dah ader plan nak buat aper untuk lepaskan tension.. aku?? aku lepas tension camner pown,, tension tetap tunggu aku nak datang balik... haha...aper lar agaknyer mark aku nnti.
petang jumaat , sumer probates kene datang sekolah untuk preparation hi-tea hari niey. hmm.. hujan lebat.. nasib baik ayah aku ader untuk anta aku pakai kereta. macam-macam jugak yang kitorang buat.. wrap hadiah.. tiup belon. set up PA System.. susun meja kerusi sumer. the main thing, bukak dewan laa. btw, aku stick dekat hadiah. memandangkan task Buku Program dah settle. aku tolong lar orang lain. so,, aku stick under Khawarizmi(Ketua AJK Hadiah).. siap buat 'station'.. macam keje kilang pulak.. hahaha... kelakar betul.. sambil2 tue, aku pasang telinga lar,, ader probates dari form 1 terusik sikit dengan Abg Khawarizmi kite.. haha.. aku tak heran laa.. Khawarizmi tue mmg layak kot.. hahahahaha... whatever laa okay!(tiru trademark Khawarizmi&Hafiz)... hehe..
kitorang start buat koje semalam pown dalam pukul 2 lebih,,, and abes dalam pukul 5 lebih laa.. seblum start,, aku dengan abg Stephen gaduh mulut.. bukan bengkek ker aper ke.. cuma gurau2.. hahaha... Abg stephen niey lawak ader.. clumsy pown ader.. aku nak tergelak tengok perwatakan dier. tak per laa. sumer niey musti kene ader untuk ceriakan prefect board 2010! hehe...
ader jugak probates yang buat persembahan.. sumer menyanyi tak silap aku.. ader nasyid,, hehe.. 4 jejaka handsome akan buat persembahan. lagu Rabiatul Adawiyah pulak tue.. best2... hehehe... gud luck for Khawar, Hafiz , Alep and Abg Qawiem yer... and for Azizah and Abg Fareez,, jgn sumbang2 tau... huhu...
hmm... jarang aku tido awal,, and malam tadi,, pukul 10 aku dah pengsan.. penat giler buat koje, plus aku tido pukul 2 lebih malam semalam.. nak kene bace abes dulu buku physics dengan chemistry baru ler lena tido niey tau.. hahahahaha... poyo lar pulak.. ok lar,, nntikan entry untuk up coming Hi-Tea niey yer... bobaibu..
:D

2 idealistic:

Lord_All said...

huh....
hensem..????
me..?? bior btol... kah3..

mimiey said...

uhuhu...
relax,,dude..
nak bg semangat jer utk korang naik stage..
kah kah kah...

 
Blog Template by Delicious Design Studio