Saturday, October 10, 2009

Study+++++

Salam minna-san (everyone) !!

Hehe... annyeong haseyo.. chonun Park Min Mi imnida..
huhu..Park Min Mi niey namer aku dalam bahasa Korea.. hehe.. niey lar koje orang yang takde koje.. huhu.. tak sedar diri rabu niey dah nak kene sit Final. huh.. for the whole day...aku memang tak dapat nak tumpukan perhatian pada study aku.. sebab aku kene flu.. adoih.. menyeksakan lar.. pagi tadi study chemistry. ulang balik aper yang aku bace malam tadi.. malam tadi pown tak focus sangat.tapi,, sadly, aku rasa nak melayang..poning kepala den.. at last, aku decide,,better aku ajar science kat adik aku. lagi fun. sebab science standard 1 senang.. huhu... ajar punyer ajar, sambil tue, aku bace jugak chemistry aku sikit-sikit. tapi, makin kecik mata aku jadinyer.. hehe.. lepas dah settle ajar adik aku.. aku terus on PC and tengok Boys Over Flower.. hehe.. niey dah masuk kali ke-2 aku tengok... hmm.. skang pulak, aku bukak blog sebab dah penat main2 dengan korean name generator tue. haha.. kelakar.. macam budak2 pulak aku rasa. anyway, aku harap aku dapat focus untuk study malam niey.. kalau tak,,, parah hidup..
:D

3 idealistic:

◕‿◕mrs minho◕‿◕ said...

dear..
leh x carikan unnie nma in korean??
hehehe.....unnie asyik jmpa nma yg xbest je..kot2 dongsaeng jmpa nma yg best untk unnie?hehehe...

mimiey said...

unnie: hmmm... usually dongsaeng pkai generator jer.

kat sini>
http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/10981/

klu namer dlm japan>
http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/969/

◕‿◕mrs minho◕‿◕ said...

Unnie dah jumpa dah nma korea unnie...bg unnie nma tu cute la..
tp bg org lain unnie xtau la...
hahahahahaha...XD
ni nma unnie..
gi iseul...
maksudnye...
brave honeydew..
hahaha...
dh kawan2 unnie kat skul panggil unnie honeydew la,honeystar la..'
so unnie decide nk guna nama tu..
ok ke?hihihi

 
Blog Template by Delicious Design Studio