Thursday, July 23, 2009

This is something that I REALLY need to believe in

Salam sumer.
hari niey merupakan hari gedik sedunia( 4 kenanga's girls yang cipta waktu tengah boring)..:D
BUT, bukan tue yang aku nak believe-believe niey... ingat tak last post aku ader cakap yang 4 Kenanga diminta stay until Sambutan Minggu Budi Bahasa dan Nilai Murni 2009 tue end. Aku memang pemalas kan. so, aku malas ar nak perah otak fikir apa award yang kelas aku dapat tue. then, pagi tadi, dengan senang hatinyer, member aku kabo kan.. ropenyer,,, kelas aku dapat award kelas yang paling berbudi bahasa antara kelas form 4 kat SMKSA. wakakakaka.. waktu aku dengar tue, aku jadi blurr. (tak sangka konon)... memang unexpect. sebab... aku memang kenal setiap perangai budak 4 kenanga and compare dengan award yang kelas aku dapat niey,,, sangat tidak munasabah..!! SO,, aku buat aper?? daripada assembly yard jalan ambik bag kat kantin then jalan masok kelas,, aku tak henti-henti gelak. sampai member aku syak aku kene masok wad. kikikiki.. **I'm totally okay lar!** haha.. aku gelak sebab geli hati bukannyer sebab happy pown...
but,,,
Alhamdulillah.. semoga dengan award niey, kelas aku akan ambik tue sebagai satu lonjakan untuk menaikkan nama kelas aku dengan lebih baik lagi! ~Amin~ :D
hidup-hidup...
memang colourful!
but not easy!
:D

3 idealistic:

♫♫Remaja Komputer♫♫ said...

kenanga owez be a kenanga...huhuhu...misz la kelas kenanga...1,2n 3 kenanga....

MRS YIJUNG~~~♥ said...

hehe...
kelas paling berbudi bahasa...
great!!
kalau kelas unnie,sah2 tak menang..
hahahaha..

mimiey said...

:D

♫♫Remaja Komputer♫♫:
he?
wahai si remaja(hehe),,
awak sekolah kat SMKSA jugak erk seblom niey?
*wondering*
:*

Unnie:
haha...
kelas dongsaeng niey mmg indescribable.
ontah macam maner dapat award niey..
t'sesat agaknyer.
haha...
:D

 
Blog Template by Delicious Design Studio