Friday, July 31, 2009

3Q

Salam!

Err..
My fingers are moving.. Right now, they are receiving an instruction from Mimiey's brain. God, what is it? From what I see, it is a 'mixture'.. huhu..

mind dengan feeling aku dah bercampur aduk. takder orang dapat tolong aku dah sekarang niey. aku tension!! tapi bukan tahap serius(agaknyer).. hoh... help me wahai bloggers. aku tak tahu nak buat aper. aku tak tahu nak describe macam maner niey. ader 3 perkara. and niey sumer.,. harus di-keep sorang2!! tapi... aku.... woa... nak nangis jer. nasib baik aku sorang2 time niey.. kalau tak, dah lamer jadi clumsy. huh.. (fateen and alep musti geli hati tengok aku..aku pown nak tergelak gak..:D)

niey pasal 3 main dalam idop seorang manusia(maknanyer aku normal..haha..)!! :D
so,, aku nak share sikit jer.
bukan perkara serius pown.(I think so)..

what am I wondering is;;;

*)
apa korang nak buat kalau korang tak dapat nak lupa orang tue?
: orang tue plak orang yang muncul depan korang setiap hari. work together plak tue.


**)
apa korang rase kalau perkara yang korang dah set untuk jd rahsia selamanya,, tapi kene plak keluarkan atas arahan pihak atasan?
: it is a general problem but I have to keep it nicely!!!!


***)
apa korang rase kalau seseorang tue simpan rahsia besar. and yang paling teruk,,, tak boleh bagitau BFF sendiri????
:(Rahsia yang niey tak sama dengan rahsia soklan kedua tue.)

ontah lar.. aku rase macam aku tak kenal si Mimiey niey. huh.... kesian.. haha.. anyway,, soklan kat atas tue dah lamer berlegar cume,, kejap datang,, kejap lesap... and.. aku tengah teng0k Jdrama. and... tibe2... soklan-soklan tue menyerbu plak.. aku baran betol..!!!!!

yang jadi aku lagi panas,, gastric aku tak bagi salam plak!! huh!! ok,, aku dapat sesuatu!! Mimiey niey kalau tension,, gastric dier akan merindui.. haha.. nasib baik along awie belikan nescafe untuk aku. kalau aku tension, nescafe ler aku telan! haha.. cume nak layan stress bukannyer boleh overcome pown. hehe... (gastric, minum nescafe plak ker????)

**whatever**


:D
mood: CAA

4 idealistic:

MRS YIJUNG~~~♥ said...

first question : unnie prnah rsa mcm ni....hmmm....susah la dear....lg2 org tu selalu depan kita...tp unnie nk dongsaeng pesan dlm hati dongsaeng[tiap2 kali dia dengan dongsaeng] yg korang just friends je.......mcm tu la unnie wat dulu...alhamdulillah,sekarang dia la bff unnie!

2nd question : alamk!unnie rsa cm nk lri je kalau kena cmni....unnie tgk org tu dulu...kalau dia org yg unnie rsa pnting untk unnie btau rahsia ni,unnie akn btau....example cm parents ke..?kalau unnie rsa sesape tak perlu tau,xpyah btau....secret!

3rd question : maksudnya,bbf kita simpan rahsia ek?and xnak btau kita??cmtu ke??hehe...unnie xfham sgt soalan no 3 ni....ok!kalau camni,biarkan dulu....insya Allah,satu hari nnti dia akn story kat kita...ok??

mimiey said...

unnie: thanx sbb tolong dongsaeng.
soklan nombor 3 tue,,, unnie bayangkan klu unnie yg keep scret dr bff unnie... klu dier tahu, dier akan rase bersalah sgt dengan unnie..

MRS YIJUNG~~~♥ said...

oohhh...ok....
unnie dh fhm skrg...
yg ketiga tu,unnie rsa better dongsaeng face to face dgn dia...
bincang dri hati ke hati...
terangkan dan jelaskan apa yang patut dongsaeng beritahu...
beritahu dengan cara baik..
jangan sampai dia tau dri org lain...nnti hati dia lg terluka..
unnie pun selalu wat camni..bila apa2 hal,unnie akan jumpa org tu and bincang dgn baik..Alhamdulillah,cara tu berjaya...tp unnie xtau prob dongsaeng sebenar2nya...kalau bg dongsaeng,perkara ni akn merosakkan friendship korang,unnie harap dongsaeng fikir elok2 k???sorry kalau unnie xmembntu sgt...

mimiey said...

hmm..
bincang??
dongsaeng akan fikir dulu camner, unnie..
perkara niey serius sgt..
anyway,,
thanx sangat2 sebab sudi layan prob dongsaeng...
tq yer....
:D

 
Blog Template by Delicious Design Studio