Thursday, July 16, 2009

Pretending???

Salam sumer..
aku tulis niey sebenarnya takder tujuan nak bagitahu korang aper-aper pown.. but,, sharing is caring right?? hahahaha... anyway,, aku down giler skang niey.... kene tegur dengan ayah aku awal pagi. sampai skang fikiran aku tak tenteram.. Mimiey baru tersedar rupanyer... feeling dalam hati aku niey bercampur aduk... huh... ayah aku tegur aku pasal aku tengok tv.. adoih.. dah lar tengah pakai kasut sekolah time tue. ayah aku dok menyandar depan kereta tengok aku pakai kasut.. tiba2... keluar lar suara ayah aku.. aku ingat ayah aku cakap aper,, rupenyer,,, pasal aku. ye lar.. mana tak nyer.. usually,, aku tengok tv sejam seminggu.. but, skang.. sudah change woo... hehehehehe... aku tgk tv setiap hari satu jam.. malam plak tue.. ayah aku tegur dengan cara yang teramat lar lembut.. sampai aku jadi melting. keh keh keh.. ayah aku kater aku sepatutnya study... Itu lar yang ayah aku sedia maklum tentang jadual study daughter ayah aku yang sorang niey... tapi,,, aku sendiri yang tak dapat nak c0ntrol woo... tiba2.. dok ronda2 dekat KBS WORLD, start plak cerita Hello God.. Handsome woo hero dier.. aku pown dok follow... rupenyer dalam aku follow cerita tue,, ayah aku follow perubahan aku.. KANTOI!!! aku ingatkan line clear.. hmmm... takper2... aku pujuk ayah aku kejap.. hari niey Hello God tue last episode woo... kire last lar untuk aku duduk depan TV.. study jer lar lepas niey.. update jer lar aper yang patut kat Blog aku niey... hehe... hmmm.... maknenyer lepas niey.. aku pegang jadual study aku yang macam biasa lar.. tengok TV sejam saje! kalau maximum pown.... aku amik 2 jam! sebab sometimes.. 1 jam lagi aku guner untuk tgk Music Bank kat KBS WORLD. selebihnyer Smallville lar.. apa lagi.. hihihihihihi... nak buat aper erk untuk celebrate hari last aku tgk tv ikut jadual sesat niey?? kah kah kah kah.... *-)...

So... so... so...
hehehe...
pasal cerita atas tue.,,,, sebenarnya lebih kepada funny sikit even aku rasa tak tenteram.. tapi,,, aku tetap kene pretending.. pretend macam aku tak tahu aper2 pown.. depan semua orang, aku niey person yang bubbly.. tapi banyak bende yang aku fikir. sampai kadang-kadang aku penat untuk keep. kadang-kadang,, aku pelik kenapa tahun niey aku jadi orang lain.. bukan Mimiey yang sebenar.. aku bukannya freak... I mean.. bukannya sampai takder saper nak kawan dengan aku... sumer orang okay dengan aku.. tapi tahap kepercayaan aku dekat diorang semua least sangat.. tahap keras kepala aku pown semakin menjadi-jadi.. tapi,, aku lebih selesa dengan sikap aku sekarang niey.. even kadang-kadang aku rasa penat sangat but... at least,, aku tahu aku dalam keadaan yang 100% selamat! sebab person yang jaga rahsia aku tue ialah hati dan fikiran aku sendiri. :):):):):)

3 idealistic:

MRS YIJUNG~~~♥ said...

sma ngan unnie...
bila tgk tv just cite keliwon ngan ncis....pas2 cite korea just sbtu and ahad je.... X)

sAzUwI said...

x salah nak nonton lebih dari sejam lagipun, asalkan balance ngan maser stadi..

kener igt yg menengah atas nie lebih perlu byk maser stadi dari wat kejer len, aku sendirik raser gitu time dok asrama. TV x der pon tp maser still x cukup..

mimiey said...

woa..
Unnie: keliwon.. hmm.. tak seram lar.. hehe.. better,, study!(dah insap) kikiki...

Along Awie: mmg rase masa betul2 limit. homework lar punya pasal.. hehe..
cuma kes niey,, abah maybe tgk selama niey waktu malam guna mase utk study tp tibe2 aku sendiri yang melencong. hehehe..

 
Blog Template by Delicious Design Studio