Saturday, July 11, 2009

A bIg biG THANX!!!!!!!!!!

Salam..
post kali niey nak tuju khas sangat sangat kat Along Awie.. hehe.. hari niey aku dapat sesuatu yang sangat cantik.. suka sangat.. aku ingatkan aku takkan dapat.. aku anggap al0ng mungkin dah luper dek kerana result aku tue.. hehe.. permintaan yang aku buat pown... dah lame dah.. tapi.. memang aku tak sangka along still ingat aper yang aku nak.. biler aku dapat, aku tergelak.. sebab aku happy.. and colour memang lar mencuit hati... aku dapat earphone.. warna pink.. sangat pink.. 100% pink.. mmg cute.. walaupun warna pink tue aku tak letak dekat side warna favourite aku ,,,, aku tetap akan pakai!! earphone yang along belikan tak sama kalau aku beli sendiri.. at least along ingat aku.. and skang.. earphone tue boleh aku jadikan sebagai satu item yang aku boleh ingat tentang along....

THANX,, ALONG....

2 idealistic:

Tipikal Gadis Ulat Buku said...

a big congrats to u..
hee =p
da lame admire earphone wrne pink.
hmm,bile la nak beli bnde tuh..

mimiey said...

waks..
admire??
waa..
beli lar..
musti sgt happy woo...hee..
:D

 
Blog Template by Delicious Design Studio