Sunday, July 12, 2009

So so so depressing...

Salam.. posting yg sebelum niey menceritakan yang aku menjalani temp0h percubaan sebagai pemimpin pelajar.. hmm. biler bace rasa fun jer.. kan?? sebenarnya aku menempuh satu jangka masa yang sangat hard.. bile aku mula dapat tugas nih,, aku xtahu kenapa... hati aku rasa berat.. nak kata sebab kemarahan abang aku dulu,, tak! tapi.. masa tue aku buat tak tahu jer prasaan niey. aku tetap lakukan tugas.. sebab ini yang aku nak.. aku mmg happy sebab bukan aku sorang tapi all of my geng apply prefect. aku, Fateen, Alep and Hafiz.. So, bersemangat lar siket nak buat duty.. so, biler dah busy dengan meeting.. time rehat tak makan sama-sama.. balik plak ikot haluan sendiri.. pagi2 pown sume dah ader tugas masing.. until,,, aku rasa sunyi. sumer tak macam duku lagi! kitorang tak jalan sama-sama lagi. tak makan sama-sama lagi.. sume serius dengan duty masing-masing.. kalau dulu,, kitorang akan realease tension sama-sama kat upstairs. gelak sama-sama.. muram pown sama-sama... hmmm.. sedihnya... sekarang.. semua tak senyum macam dulu. even aku dengan Fateen sebenarnya dah kurang bercakap. kitorang sumer busy.... memang hubungan dah renggang.. dah lama tak gather satu geng.. aku berharap sangat friendship ni dapat recover.. aku taknak.. kalau aku and 3 orang lagi niey berpecah. aku taknak! seboleh-bolehnya aku nak pertahankan friendship niey., sume kawan-kawan aku baik.. aku takut kehilangan diorang.. :(

2 idealistic:

MRS YIJUNG~~~♥ said...

dik,apa yg adik rsa sumenye unnie rsa...btul r dik,unnie pun rsa sronok wktu unnie dpt jwtn ni...sbb unnie xtau kesannye....tgk2,unnie rsa tension sgt2 bila jd pengawas ni...tp unnie dh xleh wat apa lg...coz unnie dh trima tnggungjwb ni..

so,donsaeng jgn ptus asa k???truskan jgk...tp bila jmpa fwens donsaeng,ajk diorg bncang,cri jln untk cover problem ni...ok?? ;)

mimiey said...

thanx.. thanx and thanx!!
thanx sangat sebab bagi semangat kat dongsaeng..
dongsaeng hargai sesangat!
:D
insyaAllah dongsaeng cuber b'bincang dengan diorang.

 
Blog Template by Delicious Design Studio