Tuesday, September 1, 2009

Mission incomplete..uh-no?

Salam everyone..

kepada bebudak sekolah,, sihat?? haha.. klu soklan tu ditujukan kepada aku, confirm geleng jer lar.. totally mood nak cuti jer aku pasang dalam otak niey. luckily, hari niey no homework except for BM. essay tue sorry lar aku nak pandang on the spot. esok2 siap lar kot agaknyer. huh, mimiey niey teruk jugak erk. anyway, I'm freezing right now. naper hujan hari niey sejuk giler ar? dah lar last period tadi masok surau, pasang air-con + group aku bertadarus kat tempat 'VIP' (bawah kipas).. haha.. aku sorang bace al-Quran sambil menggigil.. haha.. elok sangat lar tue. tak patut betul. hmm.. dah lar hari niey aku pakai kasut baru,habis basah. nasib baik tak kotor... huh..(kenapa Mimiey tiba2 cerewet niey??).. hehe.. hari niey memang aku rasa hari aku tak baper complete ar. Mimiey slamber masok sekolah,bawak muka tak siap homework. bayangkan semingu cuti masih tak siap homework. aper kes? haha.. tu lar aku. semua dok tak complete memanjang. bukan tak siap langsung but tak complete and bukan aku sorang jer. whole class.. memang nak kene lar budak 4 Kenanga niey.. well, aku nak tengok hari esok macam maner. hoper idop aku berjalan lancar... keh keh keh..

:D

2 idealistic:

Tipikal Gadis Ulat Buku said...

Haha..
kes xsiap hw ni slalu terjadi..
lagi2 bila da abes cuti..
time cuti pun mls gk nk wt hw..
padahal tau ckgu akan mengamuk nt..
:p

mimiey said...

tu lar pasal..
penyakit M beraja!
haha..
:D

 
Blog Template by Delicious Design Studio