Saturday, September 26, 2009

Berkumpul dan makan!!!

Salam sumer..

aaa.. ngantuk nyer.. rasa nak tumbang dekat atas tilam sekarang jugak.. hehe.. dah terbayang bantal kesayangan.. hehe.. penatnye badan.. even yang datang gathering kat umah aku sikit,, tetap terasa jugak penat. aku kene.. eh,, bukan2.. harus take responsibility lar.. after gathering end,, aku basuh segala apa yang patut dicuci.. huhu.. sakit pinggang den.. hehe.. takkan rely on mama.? banyak cantek muka mimiey?? hehe.. skang niey pown,, thanx sangat-sangat dekat mama sebab sudi sangat masak untuk gathering niey.. sedap sangat walaupun menu simple.. hehe.. and,, thanx jugak dekat Azie, Ana, Syera, Amy, Naz, Ali, and Daniel sebab sudi datang rumah aku.. hehe.. sampai jugak yer korang kat rumah aku niey.. anyway,, kitorang makan-makan jer.. yang aku bengkek,, aku boleh luper nak snap pic. adoih.. melepas nak tangkap gambar dengan diorang.. aku busy sangat layan diorang.. sampai tak ingat camera yang tengah bertapa kat bilik belakang. hehe.. rasenyer post niey penuh dengan ucapan terima kasih kot..
haha.. aku nak say thanx jugak dekat Mizah, Rara and Tira.. korang ingat jugak yer dekat aku even tak dapat attend gathering tadi. thanx erk.. even aku hampa dengan ketiadaan korang,, aku tetap enjoy dengan member yang lain.. diorang pown ingat jugak mane2 member yang tak dapat attend... yang aku pelik,, pesal Rabi tak reply langsung msg aku. aku invite dier utk gathering niey jugak tau.. 2 msg aku bg pulak tue.. hmm.. pelik2.. nyway,,gathering tak lama,, after 4,, rumah aku dah sunyi balik. tak kecoh macam sebelum tue.. hmm.. ntah maner diorang plan nak pergi, tak tahu pulak aku.. hmm.. ari selasa nanti pown nak kene sambut guest.. same2 lar aku dengan mama aku buat koje lagi.. hehe..

2 idealistic:

Nik Archuletta said...

Cian mimiey...

mimiey said...

haha..
kesian jer ker??
tolong lar sekali..
hehe..

 
Blog Template by Delicious Design Studio