Saturday, September 12, 2009

Meaningful..

Salam semua.
Hope semua sihat dalam bulan yang penuh dengan keberkatan. sama-sama lar kita menjayakan bulan yang mulia ini yer.. :D..

Tak sangka sangat, puasa pown dah nak abes. tup tup,, seminggu jer lagi. lepas tue, dah sambut raya. syahdunyer bila teringatkan orang yang dah takde. plus, org yg dah takde tu lar yang menceriakan raya-raya yang sebelum niey... hmmm.. tp nak buat camner kan,, manusia tak lepas dari dugaan Allah swt.. yang masih ader niey, kene lar teruskan kehidupan walau dgn apa cara sekalipun..

And bila pergi ke "KiSaH mImIeY",,,
puasa mmg puasa. aku seperti org lain. tetap mendahagakan pahala drpd Allah swt. and serupa jugak dgn org lain, bersungguh-sungguh utk merebut kedudukan yang dirahmati disisiNya. Alhamdulillah, aku berjaya menjalani ibadah puasa dgn sebaik mungkin. dan aku berharap puasa yang tinggal lagi seminggu niey,, akan lebih bermakna buat aku dan kaum muslimin yang lain..

Bercakap pasal puasa tinggal lagi seminggu, means, seminggu lagi nak raya. and for sure ader 1 simbol.. iaitu.. jeng..jeng..jeng.. KAD RAYA!! (haha.. macam lar elegant sangat..boleh tahan ar kot)... hehe.. korang sumer dah bagi ker? dah send ker? dah post ker? hehe.. aku pulak.. aper pown belum.. bukan belum.. memang tak pown.. tahun niey,, moodless.. hati aku kering. haha.. gitu pulak.. tpi memang betul pown. niat aku memang nak balas semua kad raya yang aku dapat.. but, entah lar. Mimiey niey macam kene 'smack down' dengan batu besar.. can't move.. hehe... (macam betul jer)..


apa-apa pown, Unnie memang rajin.. kad raya ala blog gitu.. cantik lar.. plus, ader gambar unnie. thanx unnie. Dongsaeng suker kad niey..!!


2 idealistic:

◕‿◕mrs minho◕‿◕ said...

welcome dear!
XD

Lord_All said...

hehe.. msti skit kene btu bsar tu kan.. hehehe

 
Blog Template by Delicious Design Studio