Friday, June 5, 2009

the sky to celebrate with you...

Salam..
Hello.. Finally, aku buat jugak new post.. Pelik tapi.. itulah yang benar.. Aku malas betul nak update blog niey.. Adoih.. Asal erk?? Aku sebenarnya nak cerita pasal SMKSA Teacher's Day Celebration hari tue... Malas lar nak upload gambar... aku membebel jer lar erk. hehe.. anyway, for me,, celebration hari tu memang tak best. dah lar cuaca panas.. all students kene sit dekat assembly yard... listening to the orchestra.. watching certain students dancing.,. whatever.. It was annoying and boring, okay.. half masa lagi, semua teachers pergi buat xtiviti dekat dewan.. And kitorang, buat bodoh.. haha.,. aku malas betul nak pergi amik gambar teachers.. At last, aku take breakfast and lepak dengan member jer.. Untill balik.. time tue kitorang baca komik anime lar.. yang bawak phone, keluarkan.. hihihi... nak ikotkan aku lepak ngan geng aku.. tapi dah bercerai-berai.. yang tinggal, aku, fateen and alep. yang lagi dua orang lesap pergi mana pown, tidak dapat dikesan. wuahahaha..

Anyway, sekarang niey holiday kan? confirm aku lencun dekat rumah. nothing to do.. kalau tak online, aku tengok tv.. kalau tak tengok tv... study?? no..no..no.. buat masa niey, aku relax jap.. actually, aku tengah cuak pasal png aku.. baper lar agaknya pointer aku.. at least, add maths aku dah lepas.. yang len jer aku tak tau nasibnyer macam maner lar.. wua.,.wua... cuak... aku rasa macam kantoi jer mid-year niey,, sebab... 3 hari lagi nak abes paper.. aku kene demam.. teruk lor... aku buat revision pown, kepala pening giler.. biler dapat paper, aku terus blurr.. especially paper bio.memang hari tue, aku demam teruk sangat.. mata aku merah giler sebab temperature badan dah naik. hahaha.... ada ker member aku tegur aku nangis sebab tak dapat jawab paper bio?? kuang3x..... hehehe...

1 idealistic:

♥♥♥HaNi♥♥♥ said...

mid year exam sis pun teruk gak..
kira kali ni pling teruk dlm hidup sis...
xpe,next time wat yg terbaik k??
and jga kesihatan jgk. ;)

 
Blog Template by Delicious Design Studio