Wednesday, June 10, 2009

back off!!

Salam..
haloha... hmm.. pesal aku raser down sangat nih? rase macam everything is wrong... semuanya jadi macam ni since last night. OMG,, aku raser aku dah buat salah.. tapi raser2 decision tu dah cukup betul dah. tapi... aku spinning lor.. susah pulok untuk aku share kat sini... aku cuma nak cakap... yang kenapa... kadang-kadang kiter tak sedar sesuatu dah terjadi dalam hati kiter. means, tiba-tiba dah 'injured'.. tapi tak pernah pulok raser sakit.. or kesan pown tak nampak.. semua berjalan macam biasa... tapi biler dah explore.. baru tersedar yang hati kiter tengah crying maybe.. bleeding maybe.. err... kenapa erk? huh.. then,, biler kiter dah sedar situation yang seumpama dengan yang aku cakap tadi tue... sakit tue berterusan tau.. untill kiter jadi layu.. and.. semua terjadi secara tak sedar. tapi... kalau kiter cuba nak describe balik... aper yang terjadi dalam diri kiter niey... susahkan. macam problem yang aku pegang sekarang niey, aku tak dapat nak bagitahu sesaper.. accidentally lock. tapi,, still depressed.. without solving. sampai sekarang aku tak tahu nak buat aper... aku pernah decide yang aku taknak fikir pasal bende niey... tapi.. even aku yang lari.. prob tue tak kejar aku.. tapi... remain dekat aku.. tak jauh.. tak dekat pown. and aku jadi rimas.. tak tahu nak buat aper.. bila aku fikir,, kalau aku lari.. risiko lagi tinggi. sebab... lagi ramai orang yang akan aku cederakan. so, conclusion skang... I've been trapped! huh..

2 idealistic:

♥♥♥HaNi♥♥♥ said...

hmm...unnie xtau nk ckp cmne...coz unnie xtau prob sbnr dongsaeng...but,apa2 prob pun msti luahkan ok??xkisah la dgn cra apa...story kt sesape ke,tulis diary ke...jgn smpan,nnti tnsion...ok???lg satu,sntiasa berdoa kepada Allah...bukan minta dugaan tu dipermudahkan,tapi minta keimanan kita ditambahkan untuk jalani ujian tu... ;)

mimiey said...

woa.. hmm.. chongmal goo ma wayo unnie... doa tu satu kemestian!

 
Blog Template by Delicious Design Studio