Friday, June 19, 2009

bUsY+tEnSiOn+nErVoUs

Salam..
Haloha!! hmm... cepatnya maser berlalu.. and sekarang, minggu niey pown dah nak end. hmm.. dan selama seminggu jugaklah aku tak sentuh blog.on9 pown cumer.. layan ym ker.. check email.. tu jer.. selebihnya, aku busy. aku kene buat some research. so, masa pergi dekat situ jer. nak kater tension,,boleh tahan. sebab dalam maser aku busy tue, aku dapat exam paper. markah aku sangat 'awesome' till aku takot nak inform kat family..dunno what to say anymore. then, aku jadi nervous..perangai aku jadi tak tentu arah. miserable betul lar minggu niey.

actually aku pown tension jugak dengan keadaan kelas baru.. memang tak up-to-date.pakai blackboard?? former class aku lengkap tau.. sampai locker pown ader.. tapi, biler masok kelas baru niey. aku and friends jadi blurr semacam jer. hahha...mmg tension... busy pulak nak ceriakan kelas.. penat woo... hmm... mmg hari pertama untuk semester kedua niey langsung tak memberikan kitorang anjakan pown.. tak patot betol...

2 idealistic:

♥♥♥HaNi♥♥♥ said...

it's ok dear..
biasalah,tmpt baru kn..
amik masa nak sesuaikan diri..
jgn tension2 sgt k???
nnti skit plak...
;)

mimiey said...

chongmal goo ma wa yo, unnie!!!

 
Blog Template by Delicious Design Studio