Saturday, October 9, 2010

Passing bY..

Salam!!

currently listening to : 2NE1-Go Away.. ; Can't wait for 2PM's comeback stage.. :))

my time for blogging: 0 %

but, why am I here..? aku sendiri tak tahu kenaper. heh. juz, seriously, my mind is full with a lot of nonsense things. mmg nonsense! nonsense sbb sumer tue cuma buat aku rase pressure jer. ok, look. typing is not something that can solve my problems rite? so, I'm here juz for fun.. not for releasing my stress. really? kenapa hari niey saturday? kenapa aku dekat rumah? I'm supposed to go to my class now... huh.. hati aku sangat2 tak tenteram.. so, maybe niey jer jalan untuk aku cuba tenangkan hati aku.. kan?

aku selalu fikir, semua yang aku alami niey cume dugaan yang Allah sengaja beri untuk aku tempuhi dalam masa 1 bulan lebih lg nak exam.. ok, aku redha.. aku harap aku dapat tempuh.. sebab aku percaya and yakin.. Allah beri kita dugaan yang setimpal dengan kekuatan hati kita.. sejauh mane kiter kuat, sejauh tue jugak laa Allah akan uji kiter.. jadi, semua niey cuma satu ujian untuk kiter buktikan yang kekuatan tue wujud atau tidak.. and aku sedang di uji..
kadang2 happy, kadang2 sedih.. kadang2 tak tenteram..

well, kenapa kan.. orang yang kita nak jauhkan diri daripada dier, tetap datang dekat kiter? bukan nyer datang mcm tue jer tapi sangat dekat! sampai rimas and rase agak terseksa asyik nak kene hadap or pandang muka orang tue.. hati kiter jugak yang sakit.. bukan dier. ish.
sabar, mimiey!

kenapa kan, kadang2 kita boleh tak perasan yang kiter dah lukakan hati orang yang paling dekat dengan kiter? mianhae chinggu ya~.. I didn't mean to hurt you. :'(

macam maner kan.. kiter nak tampung kesedihan orang yang kiter sayang.. sedangkan hati kiter sendiri :: miserable ::.. heh.. entah laa. aku pown tak tahu aper yang aku tulis niey.. juz niey laa aper yang hati aku cakap selama beberapa hari niey.. banyak soklan yang still tak berjawab.. and mungkin takkan berjawab pown..

ok, bye!

=D.. happy always, mimiey!

2 idealistic:

Miss Hani Zain said...

salam dongsaeng ^^

sorry sbb dah lma tak singgah blog ni. serius rindu ouh nk borak2 mcm dlu. tp tu la kan, msing2 sbuk dgn study. buat baik2 untuk spm tau? unnie doakan yg terbaik untuk dongsaeng :)

a'ah. mmg kdg2 smkin kta nk jauh dri someone, tp tgk2 dia yg smkin dkt. dlm erti kta lain, dia yg nak dktkan dri. entah knp lah kan? =')

be strong dear ;)
unnie tau dongsaeng boleh. aja2 hwaiting! :D

mimiey said...

hehe.. happy to see u here, unnie.. dh tak mcm dlu dh.. dongsaeng mmg busy teramat.. xder maser sgt nk drop kt blog sndiri..hehe..

thanx, unnie.. insyaAllah, dongsaeng akn terus kuat!
=D

 
Blog Template by Delicious Design Studio