Tuesday, October 26, 2010

Fight till the end.. InsyaAllah..

salam sumer!..

mood: currently, exam mood. sk tgh gerak gempur.. all out, ok?!

orite. tersangat rase terseksa.. well, membebel pakai mulut dah sudah.. tapi, kenapa aku rase mcm aku silly lg? ohohohooo.. tension yg teramat. bukan pressure spm jer.. byk lg.. few weeks niey, byk bende dtg kat aku.. ader yg nak buat aku tergelak,, ader yg dah buat aku nangis giler2 pown,,, ader yg buat aku nervous,, ader yg buat aku rase ader satu prasaan yg semakin kuat dlm diri niey..hehe.

hmm.. aku tau aper yg aku ckp kt atas, TAK MUNGKIN dpt diselesaikan dlm mase terdekat.. perhaps, takkan selesai pown sampai biler2. think so laa.. so, aper yang aku kene buat is, senyum until sekolah end. ok? be happpy, mimiey!..

bayangkan.. dalam masa kita sndiri on the way nak pergi 'berperang dengan diri kita',, kita kene bagi sokongan yang sangat2 padu pada orang lain.. my mum cakap, aku kene kuat dlm segala hal.. jgn mudah pressure.. (yes, i do!) whatever it is, aku ikut ckp my mum.. huh.. berat sgt bg aku.. tp berat lg utk dia.. be strong, ok? (^#^)

yes. silly mood. biler fikir psal bende niey, mula laa aku mlarat.. smpai mood yang mungkin agak ceria bertukar jd emo.. haha.. ok, dah tak nak type lg.. tak psal2 banjir blik niey.. ok,, bye2..

nak nangis lah! ='( .. aku nervous tak terkate! doa yg terbaik, ok?

bye!

2 idealistic:

AlongAzrina78 said...

salam mimiey....thanks sbb singgah blog akak.

Akak takde pengalaman ttg gastrik ni sebab akak pun baru ada so yg terbaik ialah consult from ur doctor. Cuma kita tahu gastrik ni tak boleh ambil makanan pedas, berangin, makan yang berdisplin, elakkan juga air gas ataupun makanan rapu. Amalkan gaya hidup sihat ye dik.

mimiey said...

welcome...

and thanx for the response.. =D

 
Blog Template by Delicious Design Studio