Thursday, February 11, 2010

Intro-Outro

Salam sumer pembaca..
mari excited bersama aku..! haha.. pagi tadi Mr. Ganeish inform aku pasal drama competition.. Sir suruh sumer members stand by.. after chinese new year dah kene start practise.. utk script aku tak baper sure. akan discuss balik kot mengikut persetujuan sumer members. hmm.. sedih biler fikir Vi dah out. dier dah move sk lain.. hilang sorang actor + director kitorang yang sangat talented. aper2 pown,, ader seseorang yg mgkin akan replace tempat dier. and orang tue agak mencuit hati aku.. hehe.. tak mau citer byk2.. the main point is, aku tak tau sejauh maner kekuatan dier utk get-into-Vi's character... hehe.. sebab bagi aku, character tue susah. mmg susah. hmm.. hope dier dpt usaha lebih.. hehe.. utk yg lain, insyaAllah takder probs.. hope sgt sumer ok and buat yg lebih meaningful utk senior year niey!!
even excited, cuak mesti ader.. spoil jer mood aku biler dpt tahu yang after holiday, terus ader first test.. cuak giler! bio menjulingkan mater aku.. first chapter of form 5 susah giler.. byk nak kene igt.. agk pening dgn system2 tue.. uh-no!! chemistry pown so-so laa sbb aku tak baper minat.. yg sakit, tetap kene score!! uhuhu.. azab jer..
-fainted-

2 idealistic:

◕‿◕cik hani zain◕‿◕ said...

good luck 4 everything dongsaeng!

unnie sntiasa n akn slalu doakan dongsaeng dri jauh~

love u!aja2 fighting!

mimiey said...

love u too, unnie!
thanx for that..
dongsaeng appreciate sgt2..
and insyaAllah..
dongsaeng akan buat yg terbaik in everything..
:D

 
Blog Template by Delicious Design Studio