Friday, February 19, 2010

Enough fOr tHis week..(I think so..)

Salam bloggers!!

Setelah sekian lama aku bercuti.. cewah.. (lama sangat ker??) hehe.. seminggu duduk rumah niey jer memang membuatkan tangan aku gatal nak touch pc everyday.. hehe.. hasilnya,, blog niey kire updated lar jugak.. and aku dapat habiskan tengok IRIS (korean drama yer not Malaysia's!).. haha.. aku tak nak buat feedback ending citer tue.. biler teringat pown dah sedih.. memang aku touching giler.. saper yg belum tgk tue,, tengok.. sedih even banyak action.. hehe...

hmm..btw,,,starting from today aku dah lalui balik aper yang aku lalui sebelum niey.. pergi tuisyen!!.. {chaiyok Mimiey oiii!!!}.. hehe.. so,, entry niey selaku penutup 'event' untuk minggu niey.. haha.. if aku ader mase,, aku curik2 ar update blog niey.. hehe.. kot2, ader ilham fresh, aku share lar yer..

wokey,,

bai bai!!
:D

2 idealistic:

◕‿◕cik hani zain◕‿◕ said...

unnie smpi skrg xhbis2 lg tgk iris
rmai kta drama tu best,bff unnie pun ckp cmtu..
hehe~unnie nk g tgk la!

mimiey said...

IRIS mmg best giler..
unnie wajib tgk!
hehe..
:D

 
Blog Template by Delicious Design Studio