Monday, February 15, 2010

Bukan hiburan semata-mata..


Salam!!
:D..

hehe.. ader satu bende yang aku rasa aku patut share kat sini. actually, aku tengah pujuk hati aku yang sedih tak dapat tengok music bank last friday sebab BALIK KAMPUNG punyer hal. benci betul!.. plus,, blog yang slaloo aku masuk untuk download vd from musicbank dah tak dapat dikesan..!! aku tak tahu lar dier dah tutup blog tue ker aper.. tapi yang pasti, aku dah lamer tak bukak.. biler nak download maner2 vd yang best, dah tak b0leh.. nasib baik aku ader back up website.. tapi tak baper complete lar.. hmm.. time tengah tengok perfomance aper untuk music bank aritue,, aku terkejut sebab 2PM PRESENT LAGU GIMME THE LIGHT!! aper lagi, tue lar yang first aku download.. lagu fav aku tau!! hehe..

tapi aper yang aku nak cakap is.. aku speechless biler tengok all of the members muke toye giler. mcm baru lepas berlari 1000 km jer.. haha.. nampak sgt keletihan.. ok,, kat sini aku nak sentuh hal kesungguhan diorang sebenarnyer.. bukan dari perfomance niey jer.. if sesiapa ader tengok ng BOF yang scene jun pyo naik kuda.. tak ker lawak? tapi biler fikir secara mendalam.. bende yang bagi kiter lawak, easy and maybe agak memalukan.. tue lar yang diorang serius nak buat..(kata2 along and di-manipulate oleh aku..hehe..)

so,, mari kita bersama2 menjadi lebih serius dalam kerja kita!! jangan ingat bende tue remeh then tak buat bersungguh-sungguh.. agree???

ciou!
:D

p/s: ader sesaper tau tak blog niey dah tukar link ker aper ker??
AND
for those who want to watch the perfomance, u can click the 2PM picture..

2 idealistic:

Nichkhun said...

Hai dongsaeng...Oppa dh lame tak jelajah blog dongsaeng...sory sangat2..Owh oppa pun minat gak ngan lagu 2pm tue....Best an...
Skank dongsaeng cum mne blajar...ok??..Hopeflly dongsaeng wat terbaik ok...blom terlambt lg

mimiey said...

hai Nick oppa..
xper2..
hehe..
yup2..
lagu diorang best sgt2..
hmm..
ds so far ok jer..
cuma pressure SPM bertambah..
uhuhu..
takut..

 
Blog Template by Delicious Design Studio