Saturday, January 9, 2010

I'm back??

Salam sumer..
finally, dapat jugak aku sentuh pc niey. haha.. kehidupan sebenar aku dah start dah.. tak boleh nak enjoy2 lagi. hari2 aku kene pandang homework yang melambak. tercengang jugak dalam sehari homework aku lebih dari yang disangka!.. sampai aku terpaksa amik waktu study malam aku untuk settlekan homework yang kene di-hand in keesokkan harinya.. hari2 aku tak cukup tidur+tenaga. kadang2, kalau letih aku akan take a nap. tp skang,, tutup mata pown tak boleh. kalau tutup jugak, alamatnyer esok pagi aku kene buat homework kat tepi kelas.(denda???) so, dalam sehari aku cuma dapat tidur dalam 5jam-6jam.. uh-oh.. harus tabah!.. sampai lar hari Khamis aritue. badan aku dah sampai limit dah.. luckily, homework aku dah settle. so, aku tidur awal sikit untuk dapat tidur 7jam. mama kate aku dah kurus sikit.. tapi sikit jer.. penat2 pown,, ada hikmah kan? hehe.. n now, aku kembali penat. hehe.. tak pasal2 jer dah sekolah seminggu then dikejutkan pulak dengan latihan merentas desa. FYI, bende yang aku paling benci dalam dunia niey adalah merentas desa!! WTH?? lagi terseksa biler denda akan dikenakan untuk student yang tak attend. terpaksa datang tau tak!.. huh.. apa2 pown, aku fikir balik. niey senior year aku!.. so,, apa salahnya buat yang terbaik untuk segalanya kan?
p/s: again, so sorry dekat bloggers sumer. aku tak berkesempatan untuk komen blog korang. mianhae.. gomene..
nampaknyer entry aku akan semakin pendek rasanyer.. haha..

2 idealistic:

◕‿◕cik hani zain◕‿◕ said...

unnie pun sma!
mmg bnci gler ngan merentas desa
*tu la bdn unnie jd "comel" cmni..
unnie dtg time f1 je..
pastu dri f2~f4 xde g de...
f5 unnie g merentas desa,tp jga checkpoint!haha...

biasalah dongsaeng,
khidupan f5 mmg pnat gler..
tp semua tu nnti akn jd kngn yg pling kta rndu..
good luck untk spm 2010..
unnie sntiasa doakan yg terbaik untuk dongsaeng~~~amin..

mimiey said...

amin..
thanx unnie..
dongsaeng hargai jasa baik unnie..
n dongsaeng doakan kesejahteraan idop unnie..
:D

unnie skip jugak mase f2-f4?
same goes to me!
f5 niey jer baru nak insaf sikit.
haha..
:D

 
Blog Template by Delicious Design Studio