Sunday, January 10, 2010

happy SUNDAY:..:

Salam.. :8
seperti biasa.. celik jer mate, aku akan berjumpa dengan hari aku yang sibuk. even Sunday!.. entah kenapa aku liat sangat nak bukak mata pagi tadi. dalam otak dah alert mcm2 bende nak buat. tapi,, mata tetap stuck. hehe.. yang weird, aku try untuk bangun guner kaki kiri aku tapi aku jatuh balik. bila aku fikir2, mungkin niey effect aku jatuh tangga 2-3 bulan lepas. well,, aku rasa masa jatuh tue, yang terhentak bahagian pinggang belah kiri tapi since incident tue, kaki kiri aku pulak yang banyak songeh jadi nyer.. bab nak jumper doctor ker urut ker, sorry lar yer.. pandang sebelah mata pown aku tak nak.. not my taste.. hehe..
btw,,aku terlambat pegi tuisyen.. breakfast pown rase nak tercekik sebab mama dah panggil aku suruh cepat sebab class aku dah nak start! luckily, masa aku datang, class tak start lagi. sempat lar jugak aku bernafas. hehe.. balik jer tuisyen, aku terus masuk bilik and start siapkan chemistry.. agak susah and nasib baik abang aku tolong ajar. thanx bro!.. then, petang tue aku 'sengaja' kosongkan schedule aku dan tidur!(mcm boss lar pulak aku niey).. haha.. penat sikit mata aku hari niey.. so, I took a nap.. ala.. cuma tutup mata dekat atas meja study kejap jer.. then bangun and start siapkan nota bio pulak.. sampai lar malam.. n now, i'm here.. dah tak sibuk dah.. hehe...
bye!
:D

2 idealistic:

◕‿◕cik hani zain◕‿◕ said...

la..
knp x g check kt dktor..?
dongsaeng ni~~

mimiey said...

doctor musuh ketat dongsaeng lar pulak..
hehe..

 
Blog Template by Delicious Design Studio