Saturday, April 3, 2010

I'm here..


Salam my cutey bloggers..

hehe.. nothing interesting to share.. saje buat entry utk nampakkan blog niey di-update.. hehe.. takper2.. meh sini aku bebel pasal hari niey.. well,, since,,, pagi tadi aku ader bengkel addmaths kat sekolah, aku decide utk pegi tusyen terus naik bas. tak payah balik rumah sebab family aku takder. kecuali along awie... hehe.. aku nak makan aper kat umah kan? so, better aku makan luar. hehe.. (aper punyer anak dara niey???).. ok lar.. si mimiey niey pown selamat menjejakkan kaki ke dalam bas. cuak tiba2 sebab driver bus tak pusing ke Term 1 tapi straight ke Seremban 2.. muka aku dah 1 sen dah. at last, dier stop. tidur yer pak cik?? aku tak tahu laa dier perasan ker tak umat yang naik bas niey budak bawah umo.. semua muke nak pegi tusyen bukan nak pegi KL!!! tapi biler pk,, bas tue kan nak pegi KL.. tue yg go straight don't belok2.. hahaha.. aper yg aku bleh cnclude, hari niey agak kelam kabut.. habiskan masa lunch kat McD and masuk Popular kejap. ader buku yang aku kene beli. tup.. tup..! dah pukul 1.30.. aku still kat Term ngan member aku. dah lar nak 'terbang' ke Setia tue 15mnit.. just imagine..! betapa pantasnya kitorang.. hehe.. segalanya berakhir dengan muka segan sebab lewat and kepanasan!!! hehe.. sekian terima kasih..
:D

2 idealistic:

AsH said...

hahahahaha...

mimiey said...

e'eleh..
gelakkan orang yer..
takper2..

 
Blog Template by Delicious Design Studio