Tuesday, April 13, 2010

Cinderella's Sister..


Salam....
hehe..huhu..
akhirnya.. drama yang aku tunggu on air jugak! excited nak tengok citer niey sebab ader Taec.. kalau tak,, aku prefer YAB.. tapi citer tue pown aku tak sentuh.. hehe.. btw,, Cinderella Sister niey aku baru tengok till ep 2. nice2.. sangat best! jom tgk ramai2.. first ep, aku dah melalak dah.. tak tau aku yang jiwang ker or citer tue mmg sedih.. tp, yg pasti citer niey tak sama mcm BOF.. tak lawak lar.. cynical punyer story maa.. hehe.. ok,, babai..
:D

2 idealistic:

cik hani zain said...

kekeke ^^
kta ber2 ni mmg giler taecyeon..
hehehehe~
unnie nk tgk cite ni pun sbb ade taec oppa
XD

mimiey said...

yeah!
geng2!!
hehe..

 
Blog Template by Delicious Design Studio