Thursday, November 6, 2008

MALU NYER....................

haaaaaaa.. hari ni kita serba merah yerk!

Mari kita sama-sama menutup mata dan jerit MALUNYER!!!!!!!!! Ya Allah.. Hari ni memang aku malu gilerzzz lah kat sekolah.. Siot bin Sengal betol! Macam biasa lar erk kiter gi sekolah... pepagi tuh entah kenapa aku gatal-gatal decide tak nak pakai baju maroon(baju sukan rasmi sekolah) and choose baju kelas aku. Cis!! Tak pasal-pasal hari ni aku kene bad-luck.. Biasanyer clear.. Takde plak kene drop.. TAPI.. hARI ni, cikgu Faridah (our dicipline teacher) was in front of me! So, aku kene lah pi call my lovely papa untuk bawak maroon t-shirt.. nak tahu, all schoolmate nampak...

malu nyer.. malu..malu.. malu.. malu.. malu.. malu.. malu.. malu..malu..malu..malu..malu..malu..malu..malu./.malu..malu..malu..mallluuuuuuuuuuuu..malu,malu dan malu!

huh! bukan aku sorang, ramai gak yang kene.. apalah malang nasib aku... malu................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 idealistic:

shiera_e3 said...

sian ye ko...mst kne abis dgn cg faridah tu ekk...haha

 
Blog Template by Delicious Design Studio