Friday, November 7, 2008

Lawatan ke Teknik Tuanku Jaafar, Seremban..

Marilah kita marathon!! hehehe.. Kitorang bebudak SMK Seri Ampangan ada lawatan pagi tadi.. So, memandangkan beberapa langkah je nak sampai sekolah teknik tu, kitorang sumer naik satu kenderaan yang paaa........ling menjimatkan! Mari ramai say paaaa......ling menjimatkan.. haa.. macam tu lah.. pandai adik-adik.. kenderaan itu adalah.. jeng..jeng..jeng.. KAKI!!! hehehehh.. so, after a few minutes, kitorang sampai dan disambut dengan baik oleh pihak PRS(Pembimbing Rakan Sebaya) sekolah berkenaan.. Terima kasih kerana melayan kami dengan baik.. Pada mulanya, kami semua dibawa ke dalam dewan kuliah untuk sedikit taklimat.. mula-mula tu, memang aku ngantuk gilerz sebab cikgu terangkan pasal kelayakan untuk masuk teknik.. bape kali nak inform daa.. nthen mata aku celik balik coz cikgu tu bagi keterangan pasal sekolah tu pulak.. agak interesting lor... so, kitorang dibahagikan kepada beberapa group yang di guide oleh facilitator yang terhomat.. yang guide aku punyer grop adalah.... Kak Ain and Abang Mat Nor.. (macam tu kot spellnyer..Kalau salah maaf zahir dan batin..hiks..hiks..) Kitorang pusing-pusing sekolah tu.. surau dier unik.. cantik.. masuk computer lab.. staff room... bengkel-bengkel... pusat dobi.. bilik buku teks.. asrama..(tengok kat luar pagar jerk!tak boleh masuk..) nthen, kelas-kelas... last sekali, kantin!! jom makan! heheh.. lepas tu, kitorang masuk balik dekat dalam dewan kuliah untuk some activities.. mula-mula, kerja tak berfaedah yang dibuat eh.. buat aku mengantuk! tapi, lepas tu our facilitator bagi satu akitiviti dimana kitorang sit into gour group n lukis.. (alamak!au tak reti lukis) kitorang kene campur unsur jurusan mekanikal,awan n elektrikal..... perdagangan pon! dapat tak bayangkan??? sorry sumer! takde gambar lar.. aku tak bawak kamera.. hehehe..

I met someone.. Our ex-schoolmate lar... Perkenalkan.. Abang Khairul Faizi.. Memula saling peace-peace.. Saling lambai-lambai.. nthen time santap tu.. nak nunggu bebudak sekolah rehat, lame.. so, dapat borak ngan abang tu kejap sangat... anyway, nice meeting you! hehehe...

1 idealistic:

enjoy-rs said...

1、We have excellent customer service team, which could solve online various problems about the Air Jordanwe provide in 24 hours.
2、We have perfect Logistics system, which guarantees all the orderedNike Air Jordan

shoes
are delivered to you in good shape as fast as possible.
3、We have strong manufacture plant, which are able to provide various models, sizes & colors ofAir Jordan shoesranging from 1 to 23 according to what you request.
4、We have the first-rate after-sale service , in case that theJordan Shoes products that

you receive come across some quality problems, then, please do not worry, we are abound to refund all the payment in one

week,. Also, the products can be changed in one me month.The main products we specialize in are showed as follows
Our Jordan Shoes:
Air Jordan 13
Air Jordan 14
Air Jordan 15
Air Jordan 16
Air Jordan 17
Air Jordan 18
Jordan 13
Jordan 14
Jordan 15
Jordan 16
Jordan 17
Jordan 18

 
Blog Template by Delicious Design Studio