Friday, November 26, 2010

Miserable

Salam sume!

huu... lg 6 hari!

seronok? : ada laa sikit.. eh, banyak kot!

sedih? : yup2. giler2 sedih.. biler fikir, bukan 8/12 laa! tp 6/12!! how fast! tak mau.. kenape awal sgt? tak nak!!!

tgh bad mood? : yes i am. entah laa. kenapa bengang bile handphone aku tak berbunyi langsung?? pegi laa study mimiey!
dan.. kenape nak mengamuk bile im tak dibalas dengan cepat? aku tgh 'upside down' niey.. entah laa. asyik 'panas' jer!
tp, tolong rply cepat eh, next time?
ta mau lmbt2..

aper plan ari niey? : ok. study lg smpai tgh mlm or lbih tepat, awal-awal pagi n akn bangun pada keesokan tengahari nyer. (mau tak hangos kene masak dengan mak aku?) but.. what can I say.. mak aku akur dengan waktu study aku yang kadang2 agak giler.. KADANG-KADANG sahaja. arap maklum. haha.

bo-go-ship-eo? : word niey kdg2 tue yg buat aku upside down. entah!

bye? : yer. aku nak out dah. thanx internet.kerana menemukan aku dengan facebook stlah kabel taman niey rosak! hampeh kepda sape yg langgar kabel tue! grr.

I'm out.
Bye.
Huh.

2 idealistic:

sakura_sheera93 said...

kesian ko kucing....xpelaa....munkin die faham ko nk study n die pon sama...xpe..lagi bape ari jew...then, ko msej la puas2 ok?

mimiey said...

haha.
finally, dah expose identiti aku sbg kucing kt blog niey. haha..
orite2..
mmg kami saling memahami pown kan..
wakakakakaka..
=D

 
Blog Template by Delicious Design Studio