Tuesday, July 13, 2010

Life goes on!

Salam..
aku menulis tanpa inspiration.. terase nak update blog, tp tak tau aper nak di-share. hurm.. otak aku totally blank sbb 4 minggu lagi trial. yeah. TRIAL. best kan? satu aper pown tak ready lg. thats y hilang mood nak update blog. kt sk pown, still bz dengan probates. dah seminggu dah diorg start duty. so far so good. assignment pertama utk diorg sdang berjalan.. hope, everything will be okay.. haha.. bz uruskan org lain, what bout my self? hehe.. rasenyer aku dah ckup terurus dh. there is something that makes me feel that I have completed all of the questions in my heart. hehe.. but still, kehidupan kita seterusnya hanya b0leh dilalui dengan persoalan and disertakan dgn semangat, cita2, hasrat yg tinggi.. mustahil utk kita mempunyai jawapan untuk masa depan. kan?
huh.. day by day.. for sure laa aku nervous.. bygkan, byk lg aku blom cover. biler bkak bku phy, terase mcm chm byk lg tak bace. biler bkak bku chm, bio camner plak??? then, what bout my history? addmaths? biler fikir, mula laa emo. confirm, mood tak ok langsung. luckily, I've got a special pearl. I can forget about all of my problems in my mind for a while. Just by looking at the pearl. see? is it something valuable?
=D

1 idealistic:

a.t.e.n. said...

; akk ,, welcOme laa fOr ur cOmment .. huhuhuhu .. lg pOn bOring2 tulis laa blOg .. ^^

 
Blog Template by Delicious Design Studio