Thursday, February 12, 2009

Program Pertukaran Pelajar Malaysia-German..

Halo!!
Just wanna tell..
Smk Seri Ampangan adalah salah satu sekolah yang mengikuti program pertukaran pelajar dan pada tahun 2009 niey, seorang pelajar dari German fly ke Malaysia. Dia sampai Malaysia pada 29 Januari 2009(if i'm not mistaken).. Dia 17 tahun but duduk dalam kelas sc stream iaitu kelas aku yang bernama 4 Kenanga.haha.. Dia akan berada di Malaysia selama setahun.. Kalau nak dibandingkan dengan pelajar Malaysia, pelajar German lagi expert.. Dia dah 17 tahun tapi dah habis belajar. Means tahun 2009 adalah tahun percutian bagi dia.. Bila dia balik German, terus masuk U. Dia ambik Art but kene sumbat dekat sc stream class.. Tapi dia bolehlah faham sebab syllabus dalam bahasa Inggeris. Except for sejarah and bm... hehehe..Lagipun, dia belajar gak 3 subj tue(bio,phy&chemys)

I like befriends with her.. Dia tak friendly mungkin sebab malu but tetap bagi good response kalau sesaper tegur or nak berbual dengan dia.. Always smile to everyone.. Nice.. Cute.. Tall.. I don't have any picture of her but wait haaa... Nanti aku cerita lagi pasal dia.. Chow!

2 idealistic:

♫♫Remaja Komputer♫♫ said...

wow...
dulu indon ney german lak.??17 taon eak??
i relly want to be frend wif her...tp layak ke???

HeArTbRoKeN.....hAnI said...

wah bestnye..
mknanya,dia duk sni sthun ke???
hmm...thun lpas unnie nye class dpt student dri indonesia..
dia pun malu gak...
tapi unnie ni jenis mulut bsing and selau ajk dia borak2..hehe
bru la dia bercakap and agak rapat ngan unnie...
mybe first time kot,dia malu lg..
but,terus je borak2 ngan dia...
mmg best sbnrnye kalau ade fwens yg ramai!!
;)

 
Blog Template by Delicious Design Studio