Wednesday, December 10, 2008

Huh,,

Dah lama aku tak menjenguk part new postig nih.. just masuk tok cek pape yang patot jerk.. hmm... sorry tak wish utk aidil adha.. nyway, selamat hari raya aidil adha kepada semua yer... even lambat wish...

hmm.....

boing giler dok umah.,. ari-ari dok layan korean drama yang along aku burn. ramai gak member aku yang ajak pegi cari kerja.. tapi aku ada own opinion. so, nak kerja buat masa sekarang, no taste lar. better relax kat umah.. bagi aku lar.. tunggu result SPM nnti baru lar kerja. time tu ramai majikan-majikan kat luar sane yang tunggu kite. setakat tunggu result pmr, ish!! budak bawah umur nih aku tak respect sangat pegi kerja. so, better aku dok umah. hehehe...

must be someone yang tak setuju ngan pendapat aku nih!hihihi

1 idealistic:

ily amira said...

haha..mmg btl pun..wat pe la nk keje time skolah ni..heee..lbh baek dok umah..kan kan??;p

 
Blog Template by Delicious Design Studio